Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer is het vervoer van en naar een ziekenhuis of medisch specialist per taxi in verband met een medische behandeling.

Bato-Eemland Personenvervoer is gecontracteerd door de onderstaande zorgverzekeraars om dit vervoer te mogen verzorgen:
 Delta Loyd, CZ, Ohra, De Friesland Zorgverzekeraar, ONVZ, VVAA, PNO, De Amersfoortse, Ditzo, Nedasco en Aevitae. 
Wanneer u verzekerd bent bij één van de genoemde zorgverzekeraars en u heeft een door uw zorgverzekeraar afgegeven machtiging tot vervoer, dan kunnen wij het zittend ziekenvervoer voor u verzorgen.
Alle aanvragen voor vervoer komen binnen bij onze centrale en voor de uitvoering worden Bato-Eemland Personenvervoer-voertuigen ingeschakeld (personenauto’s, taxibusjes of rolstoelbusjes). Wij zorgen ervoor dat u tijdig thuis wordt opgehaald en naar de juiste locatie en afdeling van ziekenhuis of zorginstelling wordt gebracht door onze chauffeurs. U wordt niet alleen bij de hoofdingang van het ziekenhuis/zorginstelling gebracht, maar wij begeleiden u – indien gewenst –  tot aan de balie van de afdeling waar u uw afspraak heeft. Hier halen wij u ook weer op.
 Mocht u problemen ondervinden bij het indienen van uw aanvraag dan helpen wij u hier graag bij. Voor het reserveren van het zittend ziekenvervoer kunt u contact opnemen met onze centrale via 033 48 93 284.

RESERVEREN: BEL 033 48 93 284

zittend ziekenvervoer cz delta lloyd amersfoortse pno