Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer is het vervoer van en naar een ziekenhuis of medisch specialist per taxi in verband met een medische behandeling.

Bato Personenvervoer is gecontracteerd door de onderstaande zorgverzekeraars om dit vervoer te mogen verzorgen:
 Delta Loyd, CZ, Ohra, De Friesland Zorgverzekeraar, ONVZ, VVAA, PNO, De Amersfoortse, Ditzo, Nedasco en Aevitae. 
Wanneer u verzekerd bent bij één van de genoemde zorgverzekeraars en u heeft een door uw zorgverzekeraar afgegeven machtiging tot vervoer, dan kunnen wij het zittend ziekenvervoer voor u verzorgen.
Alle aanvragen voor vervoer komen binnen bij onze centrale en voor de uitvoering worden Bato Personenvervoer-voertuigen ingeschakeld (personenauto’s, taxibusjes of rolstoelbusjes). Wij zorgen ervoor dat u tijdig thuis wordt opgehaald en naar de juiste locatie en afdeling van ziekenhuis of zorginstelling wordt gebracht door onze chauffeurs. U wordt niet alleen bij de hoofdingang van het ziekenhuis/zorginstelling gebracht, maar wij begeleiden u – indien gewenst –  tot aan de balie van de afdeling waar u uw afspraak heeft. Hier halen wij u ook weer op.
 Mocht u problemen ondervinden bij het indienen van uw aanvraag dan helpen wij u hier graag bij. Voor het reserveren van het zittend ziekenvervoer kunt u contact opnemen met onze centrale via 033 48 93 284.

RESERVEREN: BEL 033 48 93 284

bato zittend ziekenvervoer

zittend ziekenvervoer cz delta lloyd amersfoortse pno